"Det är upp till varje deltagare att avgöra vad de vill få ut av utbildningen – och om du vill få ut mycket av den så finns det inte någon gräns"

- Joel Selling, International Expansion Manager, Sendify

Ledarskapsutbildning 10 dagar

Utbildningen är innehållsrik, lärorik, reflekterande och mycket praktisk. Den ger varaktiga lärdomar för verkliga resultat.
                    – Jelena Prelevic, Brand and product developer, North Trampoline

Äntligen!

Utbildningen med 20 års erfarenhet från Volvo med tusentals nöjda kursdeltagare!

NU – tillgänglig för dig!

Global Leadership har levererat en välrenommerad ledarskapsutbildning över 60 gånger. Eftersom den är populär vill i nu dela med oss av den kunskap och den erfarenhet som vi har tagit till oss. Utbildningen är slipad på oändligt många gånger och betyget är 4,8-5,0 (av max 5,0) av våra deltagare. Vi startar snart en ny utbildning, så det är dags att registrera sig!

Läs om hela programmet här: Global Leaderships Ledarskapsprogram

Kursbeskrivning

Goda ledare är något som är nödvändigt för att en verksamhet ska utvecklas och överleva. Att leda kan dock både vara svårt och utmanande.

Genom Global Leaderships ledarskapsutbildning får du som ledare rätt förutsättningar att kunna motivera och utveckla din personal inom din organisation.

Vår utbildning ger dig arbetssätt som du kan ta med dig till vardagen, för att skapa en förändring direkt. Du får med dig rätt verktyg för att förstå dig själv, ditt eget ledarskap och därmed också kunna förstå dina medarbetare.

Utbildningen kommer ge dig praktiska och teoretiska kunskaper kring hur ditt värdebaserade ledarskap påverkar grupputveckling, förändring, kommunikation, konflikt, och väldigt mycket mer.

Välkommen till 10 dagar som kan ta dig hur långt som helst!

 

För vem är utbildningen? 

  • Personer i ledande befattning. Så här säger en tidigare deltagare:

Kompetenta ledare med bra höjd. Utbildningen hade bredd på verktyg med fokus på både självledarskap och team. Fungerar för både juniort och seniort ledarskap.
                                                           – Caroline Öhgren, Försäljningsdirektör Lindex    


Utbildningen ger dig:

  • En gedigen utbildning i de grundstenar en ledare bör känna till
  • Kännedom om din egen ledarstil
  • Verktyg för att leda din organisation
  • Insikt i hur du själv och andra fungerar i förändring, grupputveckling, konflikt, osv.
  • Verktyg för att kunna hantera en ledares vardag

Eva och Johanna var duktiga på att ta in våra förväntningar av kursen och lyfta in det som var extra viktigt för oss deltagare. De lyckades utveckla oss som individer och få oss att arbeta med de verktyg vi fått lära oss under kursen.
                                        – Nicklas Öjetoft Hager Elektro, Försäljningschef Grossist


Omfattning

Kursprogrammet är på 10 dagar och uppdelat på fem moduler. Det ingår individuell coachning vid ett tillfälle under utbildningen med någon av utbildarna.

Du kommer även arbeta med en individuell arbetsuppgift. Den kommer att följa med dig under större delen av utbildningen och du kommer att få möjlighet att samarbete med andra kursdeltagare. Kursledarna kommer att stötta dig i ditt individuella arbete för att uppnå största möjliga inlärning. Det individuella arbetet är till för att du i praktiken ska få testa på den teori som lärs ut under kursen. Vid sista modulen sker en redovisning av ditt individuella arbete.

 

Se även vår nya utbildning för dig som leder team men som inte har en chefsroll:

Led utan att vara chef!

 

Kursledare

Johanna Ottosson

Eva Hyllstam

 

Intresseanmälan eller övriga frågor: