Om oss

Vi vill introducera den svenska ledarskapsmodellen till världen.

Världen blir allt mer global och företagen följer i samma riktning. Samhället har förändrats och globaliseringen är här. Men förändringar kan ofta resultera i nya utmaningar för ett företag och dess anställda.

En global värld kräver globala ledare som kan samarbeta över gränserna. Världen behöver ledare som kan hantera de globala utmaningarna. Ledare behöver kunna utveckla företag och medarbetare.

”Sverige är världens främsta inom företagande, innovation och teknologi.”
Business Insider Nordic 

Vi på Global Leadership tror på Svenskt Ledarskap!  Vi vet att den svenska modellen är fördelaktig i en globaliserad värld.

Det är ingen slump att ett litet land som Sverige har gjort en sånt avtryck i världen. Sverige har endast 10 miljoner invånare, men ändå ett av de länder som har skapat flest internationella stora företag per kapita. Volvo, IKEA, Ericsson och Astra Zeneca är bara ett par exempel. På senare tid har vi fått bolag som Spotify, Klarna, Skype och King. De har förstärkt bilden av Sverige som en av världens mest innovativa länder. Det är imponerande!

Global Leadership vill sprida den framgångsrika Svenska ledarskapsmodellen till världen. Vi utbildar skickliga ledare i internationella svenska företag att bli bäst. Vår träning baseras på forskningsbaserat innehåll och resultatorienterade metoder. Med stor hängivenhet, respekt och omsorg erbjuder vi både skräddarsydda ledarskapsträningar utifrån specifika behov samt  ledarskapsprogram. Vi har tränare, facilitatorer och coacher representerade i många delar av världen. Det är vår styrka i missionen att träna, utbilda och coacha framtida ledare.