Tjänster

Global Leadership utvecklar företag och människor, över hela världen. Vårt forskningsbaserade innehåll och resultatorienterade metoder bidrar till ett framgångsrikt och effektivt ledarskap.

Våra utbildade, hängivna tränare har förmågan att analysera företag och organisationer. Tillsammans med dig finner vi nya vägar och anpassar våra utbildningar efter dina behov.

Vi erbjuder olika utbildningsmöjligheter som du väljer utifrån ditt specifika behov. Det kan vara förändringsutbildning, coaching eller att hantera feedback, allt utifrån dina behov. Global träning för ledare – vi arbetar med din värderingsgrund och formar utbildningar som passar för ditt företag. Vi har globala tränare baserade lokalt runt om i världen. Vi är ”glokala”.

Vi ger dig

  • Forskningsbaserat innehåll – vi ser till att det vi lär ut, det du lär dig, verkligen gör skillnad.
  • Övning och delaktighet – det är viktigt för oss att du som deltagare kan ta till sig av de olika verktygen vi lär ut. Praktiska övningar är en del av vårt sätt att utbilda. Vi övar på verktygen tillsammans för att bygga kompetens och trygghet.
  • Global närvaro – Vi är representerade i Europa, Asien, Sydamerika och USA och vi erbjuder utbildningar på svenska, engelska, franska, japanska, kinesiska, kantonesiska, portugisiska och spanska.

Aktuell utbildningskatalog hittar du här. 

Forskning

Global Leadership samarbetar med Felicia Wolontis, Ph.D., som forskar inom akademin och näringslivet i USA.

Dr. Wolontis har en doktorsexamen i utvecklingspsykologi från Clark University, USA, och en teknologie magisterexamen i psykologi från Lunds Universitet. Hon har forskat om ledarskap, och arbetat tillsammans med ledning och specialister från skilda verksamhetsområden, i över 10 år. Wolontis har skrivit tre vetenskapliga publikationer och över 50 tekniska rapporter. Felicia Wolontis, a PhD student in Development Psychology at Clark University, USA