"Om vi kunde exportera den svenska modellen över hela världen, skulle vi ha en mycket bättre värld."

OECD Secretary-General Angel Gurría

Tjänster

Global Leadership utvecklar företag och människor, över hela världen, genom den Svenska ledarskapsmodellen. Vårt forskningsbaserade innehåll och resultatorienterade metoder bidrar till ett framgångsrikt och effektivt ledarskap.

Våra utbildade, hängivna tränare har förmågan att analysera företag och organisationer. Tillsammans med dig, vår kund, finner vi nya vägar och anpassar våra utbildningar efter dina behov.

Vi erbjuder olika utbildningsmöjligheter och du kan välja utifrån ditt specifika behov. Det kan vara förändringsutbildning, coaching eller att hantera feedback, allt utifrån dina behov. Global träning för ledare – vi arbetar med din värderingsgrund och formar utbildningar som passar för ditt företag. Vi har globalt tränare baserat lokalt runt om i världen. Vi är ”glokala”.

  • Forskningsbaserat innehåll – vi ser till att det vi lär ut, det du lär dig, verkligen gör skillnad.
  • Övning och delaktighet – det är viktigt för oss att deltagarna kan ta till sig av de olika verktygen vi lär ut. Praktiska övningar är en del av vårt sätt att utbilda. Det är ett sätt att öva på verktygen och bygga kompetens och trygghet.
  • Vi är representerade i Europa, Asien, Sydamerika och USA och vi erbjuder utbildningar på svenska, engelska, franska, japanska, kinesiska, kantonesiska, portugisiska och spanska?

Forskning

Global Leadership samarbetar med Felicia Wolontis, som är filosofie doktor vid Development Psychology, Clark University, USA.

Felicia har en teknologie magisterexamen i psykologi från Lunds Universitet, där hon under ett års tid studerade högpresterande kvinnor i Sverige. Hon har en B.A. i Organizational Psychology från American University i Paris, Frankrike. I åratal har hon arbetat tillsammans med ledning och specialister från skilda verksamhetsområden. Hon är också författare till ‘How to become an Exceptional Performer’

Hon är grundare och ägare till Exceptional Performance Enterprise.

Felicia Wolontis, a PhD student in Development Psychology at Clark University, USA