Ledarskapsutbildning 10 dagar

Utbildningen är innehållsrik, lärorik, reflekterande och mycket praktisk. Den ger varaktiga lärdomar för verkliga resultat.
                    – Jelena Prelevic, Brand and product developer, North Trampoline

Bli den bästa möjliga ledaren med Global Leadership!

Har du alltid drömt om att bli en ledare som kan göra skillnad? Känner du att vill utvecklas i din roll?  Då är det dags att anmäla dig till Global Leaderships Ledarskapsutbildning – 10 dagar!

Vi vet att bra ledarskap är en riktig superkraft. Världen förändras ständigt, och för att lyckas som ledare måste du vara rustad med kunskap och verktyg för att hantera alla utmaningar som kastas din väg.

Läs om hela utbildningen här: Global Leaderships Ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildare med över 20 års erfarenhet 

Vi på Global Leadership har levererat Ledarskapsutbildning – 10 dagar över 80 gånger, och våra kursdeltagare ger oss ett snittbetyg på 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Varför? För att vi har förfinat vårt program om och om igen för bästa möjliga utbildningspaket. Vi är redo att dela med oss av våra kunskaper till dig! Kursledare för denna utbildningen är Eva Hyllstam och Johanna Ottosson. Läs mer om våra kursledare under Teamet. 

Omfattning

Kursen är på 10 dagar och uppdelad i fem moduler, med cirka en månads mellanrum. Detta ger dig möjlighet att fördjupa och öva på dina kunskaper och färdigheter under tiden mellan utbildningstillfällena. Du kommer även att arbeta med en individuell uppgift. Den kommer att följa dig under större delen av din utbildning och du kommer få möjlighet att samarbeta med andra kursdeltagare. Kursledarna kommer att stötta dig i ditt individuella arbete för att uppnå största möjliga inlärning. Det individuella arbetet är till för att du i praktiken ska få testa på den teori som lärs ut under kursen. Vid sista modulen sker en redovisning av ditt individuella arbete. Dessutom kommer du att få personlig coachning vid något tillfälle under kursen. 

När kursen når sitt slut, kommer vi att fira dina framsteg på ett minnesvärt sätt, med all den prakt och glans som du förtjänar!

 

Med vårt ledarskapsprogram kommer du gå igenom:

Modul 1 – Personlig utveckling och mitt ledarskap: Utforska din egen ledarprofil och förstå dina värderingar

Modul 2 – Förändringsledarskap: Lär dig att hantera förändringar och implementationstrappan.

Modul 3 – Kommunikativt ledarskap: Bli en mästare på att kommunicera med våra kommunikationsfilter och aktivt lyssnande – perfekt för att lösa konflikter i din vardag som ledare.

Modul 4 – Att leda en grupp: Förstå dynamiken i grupper och få verktyg att hantera dem genom harmoni/konflikt-syn, feedback- och konflikttrappan.

Modul 5 – Ledarskapets krönande avslutning! – I den avslutande modulen av vårt ledarskapsprogram högtidlighåller vi de framgångsrika förändringar du har initierat och genomfört under hela vår resa. Din grupp kommer att presentera det projekt som ni har arbetat med, och du kommer att ha möjlighet att ge och ta emot värdefull feedback. Dessutom kommer du att dela med dig av de mest betydelsefulla lärdomarna som du har samlat på dig under utbildningens gång.

Vi avslutar med stil och glädje, precis som i tidigare moduler! Det blir en minnesvärd och festlig avslutning, där vi samlas för att hylla dina insatser och den kunskap du har förvärvat.

Vi är här för att vägleda dig under dina 10 dagar som kan ta dig hur långt som helst i din personliga utveckling och i din roll som ledare.

Vem är utbildningen för? 

  • Alla som är redo att ta steget vidare i sin ledarroll! Våra kursdeltagare inkluderar både juniora och seniora ledare som vill utveckla sina färdigheter. Såhär säger en tidigare deltagare om utbildningen:

Kompetenta ledare med bra höjd. Utbildningen hade bredd på verktyg med fokus på både självledarskap och team. Fungerar för både juniort och seniort ledarskap.
                                                           – Caroline Öhgren, Försäljningsdirektör Lindex     

Utbildningen ger dig:

  • En gedigen utbildning i de grundstenar en ledare bör känna till
  • Kännedom om din egen ledarstil
  • Verktyg för att leda din organisation
  • Insikt i hur du själv och andra fungerar i förändring, grupputveckling, konflikt, osv.
  • Verktyg för att kunna hantera en ledares vardag

Eva och Johanna var duktiga på att ta in våra förväntningar av kursen och lyfta in det som var extra viktigt för oss deltagare. De lyckades utveckla oss som individer och få oss att arbeta med de verktyg vi fått lära oss under kursen.
                                        – Nicklas Öjetoft Hager Elektro, Försäljningschef Grossist

 

Kursledare

Johanna Ottosson

Eva Hyllstam

Anmäl dig nu!