Ledarskapsutbildningen

Bli bästa möjliga ledare med Global Leadership!

Har du alltid drömt om att bli en ledare som kan göra skillnad?

Känner du att vill utvecklas i din roll?

 Då är det dags att anmäla dig till Ledarskapsutbildningen hos Global Leadership!

Vi vet att bra ledarskap är en riktig superkraft. Världen förändras ständigt, och för att lyckas som ledare måste du vara rustad med kunskap och verktyg för att hantera alla utmaningar som kastas din väg.

Läs om hela utbildningen här: Global Leaderships ledarskapsutbildning

Utbildare med över 20 års erfarenhet

Global Leadership har levererat Ledarskapsutbildningen över 80 gånger, och våra kursdeltagare ger oss ett snittbetyg på 4,9 av 5,0 möjliga poäng. Varför? För att vi har förfinat vårt program om och om igen för bästa möjliga utbildningspaket. Vi är redo att dela med oss av våra kunskaper till dig! Kursledare för denna utbildningen är Eva Hyllstam och Johanna Ottosson. Läs mer om våra kursledare under Teamet.       

Omfattning

Kursen är på 10 dagar och uppdelad i fem moduler, med cirka en månads mellanrum. Detta ger dig möjlighet att fördjupa och öva på dina kunskaper och färdigheter under tiden mellan utbildningstillfällena. Du kommer även att arbeta med en individuell uppgift. Den kommer att följa dig under större delen av din utbildning och du kommer få möjlighet att samarbeta med andra kursdeltagare. Kursledarna kommer att stötta dig i ditt individuella arbete för att uppnå största möjliga inlärning. Det individuella arbetet är till för att du i praktiken ska få testa på den teori som lärs ut under kursen. Vid sista modulen sker en redovisning av ditt individuella arbete. Dessutom kommer du att få personlig coachning vid något tillfälle under kursen. 

När kursen når sitt slut, kommer vi att fira dina framsteg på ett minnesvärt sätt, med all den prakt och glans du förtjänar!

Vem är utbildningen för? 

  • Alla som är redo att ta steget vidare i sin ledarroll! Våra kursdeltagare inkluderar både juniora och seniora ledare som vill utveckla sina färdigheter. 

Testimonials

”Kompetenta ledare med bra höjd. Utbildningen hade bredd på verktyg med fokus på både självledarskap och team. Fungerar för både juniort och seniort ledarskap.”  – Caroline Öhgren, Försäljningsdirektör Lindex     

 

”Eva och Johanna var duktiga på att ta in våra förväntningar av kursen och lyfta in det som var extra viktigt för oss deltagare. De lyckades utveckla oss som individer och få oss att arbeta med de verktyg vi fått lära oss under kursen.” – Nicklas Öjetoft Hager Elektro, Försäljningschef Grossist

 

”Utbildningen är innehållsrik, lärorik, reflekterande och mycket praktisk. Den ger varaktiga lärdomar för verkliga resultat.” – Jelena Prelevic, Brand and product developer, North Trampoline

Kursledare

Johanna Ottosson

Eva Hyllstam