Teamet

Annette Kledal

Annette är vår samarbetspartner i Danmark. Hon har coachat och undervisat hundratals chefer i coaching och hon har specialkompetens i att utveckla chefer och ledningsgrupper utifrån verksamhetens mål och behov. För att skapa hållbara förändringar arbetar hon i spänningen mellan strategi, kultur och ledning med fokus på, och en förmåga att få saker att hända – hon brinner för att skapa transformation.

Read more

Bert Cherian

Baserad i Bangalore, Indien. Bert har fokus på strategi, innovation, drömteam och beslutsfattande. Med över 30 års erfarenhet som seriell entreprenör inom reklam, direktmarknadsföring, kundtjänst, IT, företagsträning och logistik. Har en masterexamen i management och har författat 7 böcker om coaching och business.

Read more

Caroline Mondon

Caroline är vår samarbetspartner i Frankrike. Hon har bred erfarenhet av att leda verksamheter i Franska och internationella tillverkande företag. Hennes erfarenheter inkluderar Supply Chain Management och hon är en expert på att forma, planera och driva internationella Supply Chains och göra dem framgångsrika. Hennes passion är att hjälpa företag att undgå konkurs. Hon är författare till den bästsäljande detektiv berättelsen om behovsdriven supply chain; ”The Missing Links”.

Read more
Catrine Modig

Catrine Modig

Catrine Modig är vår samarbetspartner i Kalifornien, USA och har en gedigen bakgrund inom grupputveckling i olika branscher, bland annat Försvarsmakten, myndigheter och företag i internationella miljöer. Catrine trivs som bäst när hon får inspirera och stötta individer och team på deras resa att förstå och implementera den svenska ledarskapsmodellen i ett globalt sammanhang.

Read more

Christophe Kittel

Christophe är vår samarbetspartner i Danmark och arbetar med coaching. Hans styrka ligger i förmågan att kombinera sina erfarenheter från sin karriär i globala företag med sin coachingkunskap. Han coachar på danska, franska och engelska och har ett intresse för systemisk teamcoachning, coaching i organisationer och tvärkulturell coaching. Christophe brinner för att provocera fram den dolda potentialen hos ledare och i organisationer med syftet att maximera resultat och skapa tillväxt.

Read more

Charlotta Brynger

Charlotta är vår samarbetspartner i Göteborg och är en kulturexpert. Efter att ha bott utomlands i 16 år har hon utvecklat flera verktyg för att få ut det mesta av interkulturellt samarbete. Charlotta brinner för att hjälpa organisationer att uppnå smidiga och produktiva internationella samarbeten och integrera interkulturella faktorer i internationella företags strategier.

Read more

Daniela Dias

Daniella, vår samarbetspartner från Brasilien har en bred erfarenhet inom personlig utveckling, emotionell intelligens, kommunikation i förändring och ledarskap. Hon är högt rekommenderad och har kallats en Mästare på kommunikation och personlig coaching. Hennes passion är att hjälpa människor att finna sin inre styrka och utveckla sina färdigheter för att fokusera på sitt mål, sin mission och sin vision.

Read more
Dorothea Schander

Dorothea Schander

Dorothea, vår sälj- och marknadsansvariga på Global Leadership, bidrar med sin expertis och innovativa tankegång till vår organisations tillväxt. Hon innehar en kandidatexamen från Göteborgs universitet inom Medier, Estetik & Kulturellt Entreprenörskap. Hennes passion inkluderar kreativitet och en ständig strävan efter att lära och utvecklas. På Global Leadership får hon möjligheten att förena det bästa av två världar.

Read more

Eva Hyllstam

Eva är delägare i Global Leadership, samt vd och ägare till WTC Göteborg, City Office i WTC Stockholm och Trade Center Office AB. WTC Association är en världsomspännande organisation med 320 center. När Eva var 21 startade hon sitt första företag och hon har arbetat med ledarskapsutveckling sedan 1998. Hennes passion är att hjälpa svenska och internationella bolag att bli framgångsrika.

Read more

Ingela Berggren

Ingela har ett genuint intresse för människor och deras personliga utveckling. Hon arbetar i sitt eget företag framför allt med de mjuka frågorna i ledarskap och medarbetarskap. Kunder och deltagare beskriver Ingela om öppen, seriös, jordnära, skapar trygghet, bra på feedback, utmanande och kunnig.

Read more

James Leong

James är vår samarbetspartner i Singapore som håller utbildningar i Singapore, Indien och Kina. James är en pionjär inom livs- och chefscoachning genom användandet av Enneagram och NLP. Han var den första att använda Dr. Claudio Naranjo´s Psykologi med de 27 Enneagram personlighetstyperna i Singapore. Sedan 1997 har James tränat allt från direktörer till personalen på golvet. Jame´s unika styrka ligger i hans förmåga att använda sig av framgångsrika strategier av NLP Master Tränare.

Read more

Jessica Keller

Jessica Keller har en dynamisk bakgrund med erfarenhet av ledarskap och personlig utveckling i multikulturella organisationer samt Human Resource Management. Driven av sitt intresse för emotionell intelligens, ledarskapsutveckling och orgnaisationskultur är hennes passion att utrusta ledare för att skapa holistiskt blomstrande företag.

Read more

Johan Amborg

Johan är vår samarbetspartner i Göteborg och har över 25 års erfarenhet av att agera stöd till chefer, ledningsgrupper, koncernledning, styrelser och projektledare. Han har även en bred och djup erfarenhet av verksamhets-, team- och ledarutveckling inom näringslivet, affärsdrivande & statliga verk, kommuner och landsting.

Read more

Johanna Ottosson

Johanna är delägare till Global Leadership och utbildar i NLP Practitioner och Master Practitioner träningar sedan 2007. Hon har arbetat i ledande befattningar sedan hon som 22 åring fick sitt första chefsjobb. Hennes passion är att hjälpa företag och dess ledare att genomföra framgångsrika förändringar.

Read more

Urban Lambertson

Urban är vår samarbetspartner i Stockholm och är en erfaren ledarskapskonsult. Han har arbetat med ledarutveckling i företag som Ericsson och inom Försvarets Materielverk (FMV). Hans passion är att hjälpa ledare att utmärka sig i sina roller och bygga framgångsrika företag.

Read more

Yukari Horiguchi

Yukari Horiguchi är vår samarbetspartner i Japan och är vd på CPI - Communication Psychology International. Hennes passion är att hjälpa ledare och team ledare att skapa kontakt med sina team genom kommunikation, delegering, målsättning och feedback.

Read more