Teamet

Caroline Mondon

Caroline är vår samarbetspartner i Frankrike. Hon har bred erfarenhet av att leda verksamheter i Franska och internationella tillverkande företag. Hennes erfarenheter inkluderar Supply Chain Management och hon är en expert på att forma, planera och driva internationella Supply Chains och göra dem framgångsrika. Hennes passion är att hjälpa företag att undgå konkurs. Hon är författare till den bästsäljande detektiv berättelsen om behovsdriven supply chain; ”The Missing Links”.

Read more

Daniela Dias

Daniella, vår samarbetspartner från Brasilien har en bred erfarenhet inom personlig utveckling, emotionell intelligens, kommunikation i förändring och ledarskap. Hon är högt rekommenderad och har kallats en Mästare på kommunikation och personlig coaching. Hennes passion är att hjälpa människor att finna sin inre styrka och utveckla sina färdigheter för att fokusera på sitt mål, sin mission och sin vision.

Read more

Eva Hyllstam

Eva är delägare i Global Leadership, samt vd och ägare till WTC Göteborg, City Office i WTC Stockholm och Trade Center Office AB. WTC Association är en världsomspännande organisation med 320 center. När Eva var 21 startade hon sitt första företag och hon har arbetat med ledarskapsutveckling sedan 1998. Hennes passion är att hjälpa svenska och internationella bolag att bli framgångsrika.

Read more

Ingela Berggren

Ingela har ett genuint intresse för människor och deras personliga utveckling. Hon arbetar i sitt eget företag framför allt med de mjuka frågorna i ledarskap och medarbetarskap. Kunder och deltagare beskriver Ingela om öppen, seriös, jordnära, skapar trygghet, bra på feedback, utmanande och kunnig.

Read more

James Leong

James är vår samarbetspartner i Singapore som håller utbildningar i Singapore, Indien och Kina. James är en pionjär inom livs- och chefscoachning genom användandet av Enneagram och NLP. Han var den första att använda Dr. Claudio Naranjo´s Psykologi med de 27 Enneagram personlighetstyperna i Singapore. Sedan 1997 har James tränat allt från direktörer till personalen på golvet. Jame´s unika styrka ligger i hans förmåga att använda sig av framgångsrika strategier av NLP Master Tränare.

Read more

Johanna Ottosson

Johanna är delägare till Global Leadership och utbildar i NLP Practitioner och Master Practitioner träningar sedan 2007. Hon har arbetat i ledande befattningar sedan hon som 22 åring fick sitt första chefsjobb. Hennes passion är att hjälpa företag och dess ledare att genomföra framgångsrika förändringar.

Read more

Per Hamström

Per Hamström har arbetat med ledarskapsutveckling sedan 1991. Han håller i utbildningar och coachingar både på engelska och svenska. Han har en bred erfarenhet av ledande roller, inklusive att ansvara för utvecklingar av ledare i åtskilliga bolag. Per är mycket uppskattad som coach och utvecklare av grupper i förändringsprocesser.

Read more

Yukari Horiguchi

Yukari Horiguchi är vår samarbetspartner i Japan och är vd på CPI - Communication Psychology International. Hennes passion är att hjälpa ledare och team ledare att skapa kontakt med sina team genom kommunikation, delegering, målsättning och feedback.

Read more