Leda utan att vara chef

Utveckla ditt ledarskap

Vi presenterar stolt vår etablerade ledarskapsutbildning, som är perfekt för dig som leder utan att ha titeln ”chef” på visitkortet. 

Nyckeln till en verksamhets överlevnad och framgång är dess ledare, inte chefer, utan ledare. Men ledarskap kan vara knepigt. Här kommer vår Leda utan att vara chef utbildning till undsättning! Vi förbereder dig för att motivera, utveckla, och leda ditt team med de bästa förutsättningarna. Vår utbildning ger dig praktiska verktyg som du kan använda direkt för att skapa förändring och framsteg. Dessutom ger vi dig insikter om ditt eget ledarskap, vilket i sin tur gör dig bättre på att förstå och guida dina medarbetare.

Leda utan att vara chef ger dig insikt i hur ditt värdebaserade ledarskap påverkar gruppens utveckling, hantering av förändringar, kommunikation, och mycket mer. Under utbildningen får du träna ditt ledarskap i olika faser och chansen att omedelbart omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken.

Global Leaderships utbildning sträcker sig över fyra dagar, uppdelat i två tvådagars moduler, med ca en månad mellan modulerna. Dessutom ingår individuell coaching med en av våra erfarna kursledare.

Läs om hela programmet här: Leda utan att vara chef

Målgrupp

Denna utbildning passar dig som är teamledare, lärare, projektledare, scrummaster, produktägare eller på något annat sätt ansvarar för ett team. Om du vill utveckla ditt ledarskap och behärska mjuka värden är detta den rätta kursen för dig!

 Kursen finns tillgänglig på engelska och heter då istället Lead Without Formal Authority.

 

Testimonials

”Har verkligen fått många insikter och verktyg som jag kan ta med mig. Oerhört kompetenta ledare som med stort engagemang och humor ledde utbildningen. Alla borde gå den, inte bara ledare.” Rasmus Karlsson, Teamleader, Inteleon AB

”!Wow! Jag ska rekommendera denna utbildning till alla. Ni är bäst!” – Märta Lundqvist, Manager Servicedesk, Motorit AB

”Utbildningen gav mig mer än jag trodde! Jag är verkligen överraskad. Utbildarna är alltid samspelta och har mycket engagemang. Tack så hemskt mycket!” – Erika Hultbrant, HR-ansvarig Hager Electro AB

Fler nöjda kunder hittar du här. 

Kursledare

Johanna Ottosson

Eva Hyllstam