"Verktyg som fungerar"

#ledarskapiverkligheten

Ledarskapsutbildning


Äntligen!

Utbildningen med 20 års erfarenhet från Volvo med tusentals nöjda kursdeltagare!

NU – tillgänglig för dig!

Global Leadership har levererat en välrenommerad ledarskapsutbildning över 60 gånger. Eftersom den är populär vill i nu dela med oss av den kunskap och den erfarenhet som vi har tagit till oss. Utbildningen är slipad på oändligt många gånger och betyget är 4,8-5,0 (av max 5,0) av våra deltagare. Vi startar snart en ny utbildning, så det är dags att registrera sig!

Kursbeskrivning

Goda ledare är något som är nödvändigt för att en verksamhet ska utvecklas och överleva. Att leda kan dock både vara svårt och utmanande.

Genom Global Leaderships ledarskapsutbildning får du som ledare rätt förutsättningar att kunna motivera och utveckla din personal inom din organisation.

Vår utbildning ger dig arbetssätt som du kan ta med dig till vardagen, för att skapa en förändring direkt. Du får med dig rätt verktyg för att förstå dig själv, ditt eget ledarskap och därmed också kunna förstå dina medarbetare.

Utbildningen kommer ge dig praktiska och teoretiska kunskaper kring hur ditt värdebaserade ledarskap påverkar grupputveckling, förändring, kommunikation, konflikt, och väldigt mycket mer.

Välkommen till 10 dagar som kan ta dig hur långt som helst!

 

För vem är utbildningen? 

  • Personer i ledande befattning. Så här säger en tidigare deltagare:

Jag är väldigt nöjd med den här utbildningen. Jag tycker verkligen att pedagogiken gjorde det möjligt för mig att reflektera mer och komma till egna slutsatser. Det var som en lång coaching session där vi alla hjälpte varandra att utvecklas. Jag har inte deltagit i en sån här kurs tidigare. Jag kan rekommendera det till andra chefer!

 

Utbildningen ger dig:

  • En gedigen utbildning i de grundstenar en ledare bör känna till
  • Kännedom om din egen ledarstil
  • Verktyg för att leda din organisation
  • Insikt i hur du själv och andra fungerar i förändring, grupputveckling, konflikt, osv.
  • Verktyg för att kunna hantera en ledares vardag

 

Jag har gått många utbildningar, men denna är denna bästa jag har gått på! TACK!

 

Omfattning

Kursprogrammet är på 10 dagar och uppdelat på fem moduler. Det ingår individuell coachning vid ett tillfälle under utbildningen med någon av utbildarna.

Du kommer även arbeta med en individuell arbetsuppgift. Den kommer att följa med dig under större delen av utbildningen och du kommer att få möjlighet att samarbete med andra kursdeltagare. Kursledarna kommer att stötta dig i ditt individuella arbete för att uppnå största möjliga inlärning. Det individuella arbetet är till för att du i praktiken ska få testa på den teori som lärs ut under kursen. Vid sista modulen sker en redovisning av ditt individuella arbete.

Läs om hela programmet här: Global Leaderships Ledarskapsprogram

Very well planned and executed training. It was clearly noticeable that the organizers have put very much effort into the structure and content of this training. For me it was the best training that I have participated in so far after 11 years at Volvo.

 

Kursledare

Johanna Ottosson

Eva Hyllstam

 

Nu har jag med mig många verktyg för ledarskapet och har dessutom utvecklats som människa

 

Registrering ”Tio dagars ledarskapsutbildning”