"Utbildningen överträffade mina förväntningar. Ni har öppnat en dörr hos mig själv som jag knappt har haft på glänt tidigare.”

- Hillevi Brottare, Teamleader, Inteleon AB

Led utan att vara chef

Äntligen startar vår nya utbildning för dig som leder utan att ha direkt personalansvar! Ledarskapsutbildningen med 20 års erfarenhet och framgångsrika resultat hos Volvo, genomförd över 60 gånger med tusen nöjda kursdeltagare finns nu tillgänglig för dig! 

Goda ledare är något som är nödvändigt för att en verksamhet ska utvecklas och överleva. Att leda kan dock både vara svårt och utmanande.

Genom Global Leaderships Ledarutbildning tränas du som ledare att med rätt förutsättningar kunna motivera, utveckla och leda ditt team. Vår utbildning ger dig konkreta och praktiska arbetssätt som du kan använda i vardagen, för att skapa och se en förändring direkt. Du får med dig vitala verktyg för att förstå dig själv och ditt eget ledarskap, och därmed också kunna förstå och leda dina medarbetare bättre.

Då vår ledarutbildning har vuxit fram under 20 år är den grundligt genomarbetad och djupt förankrad i vetenskapliga teorier. Genom att ge stort utrymme för praktiska moment och övning, tror vi att vi på bästa sätt hjälper dig att växa i självinsikt och utvecklas som ledare. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul!

Led utan att vara chef ger dig kunskaper kring hur ditt värdebaserade ledarskap påverkar grupputveckling, förändring, kommunikation och mycket mer. I vår utbildning kommer du att tränas i ledarskap genom olika moment och sätta kunskapen du lär dig i praktiken direkt.

Global Leaderships utbildning är en 4-dagars ledarskapsutbildning som sträcker sig över två moduler. Vi träffas i grupp under två sammanhängande dagar, vid två olika tillfällen. I utbildningen ingår även en individuell coaching med en av kursledarna.

Välkommen till 4 dagar som kan ta dig hur långt som helst!

Läs om hela programmet här: Led utan att vara chef

Målgrupp

Utbildningen är till för dig som är teamledare, projektledare, scrummaster, produktägare eller på annat sätt leder ett team och som vill utvecklas inom de mjuka delarna av ledarskapet – här är hjälpen du letar efter!

Kursinnehåll

 • Värdebaserat ledarskap
  – Vad gör mig till en ledare och vilken är min ledarstil?
 • Grupputveckling
  – Förstå gruppdynamik och utveckling mot ett högt presterande team
 • Förändringsledning
  – Hur leder jag i en förändring?
 • Kommunikation och feedback
  – Hur kommunicerar jag väl och använder feedback?

 

Upplägg

Modul 1

 • Hur blir jag mer självsäker i min ledarroll och hur utvecklar jag ett framgångsrikt team?
 • Hur bemästrar jag förändring och skapar motivation?

Modul 2

 • Effektiv kommunikation, konflikt och feedback
 • Att förstå beteenden och utveckla ett coachande förhållningssätt

Denna utbildning är förlagd under 2 tillfällen, 4 dagar totalt.

 

Kursledare

Johanna Ottosson

Eva Hyllstam

 

Intresseanmälan eller övriga frågor: