Frukostseminarium – 12:e september

2018-08-13

Är du redo?

5 sätt att nå bättre resultat med förändringsledning.

Förändringar är nödvändigt för att en verksamhet ska överleva och utvecklas. Att leda i förändring kan vara både svårt och utmanande. Nu tar vi vara på 14 års erfarenhet av ledarskapsutbildningar. I samband med detta lanserar vi vår första öppna utbildning; Certifierad Förändringsledare. Nu kan vi stötta dig under ett HELT ÅR med rätt verktyg och coachning för framgångsrikt förändringsarbete. Registrera dig här

Vare sig du arbetar på ett stort eller litet bolag, driver eget eller precis klivit in i en ledarroll är du varmt välkommen! Vi bjuder på god frukost och användbara förändringsverktyg.

När: Onsdag 12:e september kl 07.30, föreläsningen börjar kl 08.00 och håller på till 09.00.

Var: World Trade Center, Mässans gata 10, våning 7

Kostnad: Gratis

Föreläsare: Eva Hyllstam, Johanna Ottosson, Thomas Pedersén

Agenda:

Förändring är nu för tiden ett normaltillstånd och förändringshastigheten ökar. Utvecklas eller avvecklas. Vi i näringslivet gör bäst i att hänga med! Är du, dina ledare och ditt företag redo?

Under morgonen kommer vi prata om organisationens förändring och ledarens roll. Våra talare har över 40 års erfarenehet av förändringsledning. Både på global och lokal nivå. Global Leadership vill ge ledare rätt förutsätningar att hantera, utveckla och förvalta förändringar inom sin organisation.

Varmt välkomna!

Registrera dig här

 

 

Mer om utbildningen Certifierad Förändringsledare hittar du här